Skruelørdag hvor udstillingen tager form!

Sidste lørdag mødtes de frivillige på samlingen for at arbejde videre med at opstille udstillingen. Efter en god og hyggelig morgenmad blev holdene delt op. Nogle placerede skærme i udstillingen og knoklede med at få forbindelserne til at passe sammen, mens andre flyttede ubrugte genstande til lageret. Atter andre gjorde rent i de allerede færdige rum, så man efterhånden kan begynde at tage imod gæster – dog i meget begrænset omfang.

Frokosten bød på hyggeligt samvær og udveksling af gamle soldaterhistorier og mens der blev sat mere kaffe over fortsatte arbejdet. vi glæder os til vi når så langt at udstillingen kan åbne for offentligheden, men bare rolig – vi holder jer opdateret her på siden.

Det øvrige arbejde på Samlingen for tiden består af at gøre bilerne klar til at blive flyttet i “vinterhi”. Når man har gamle køretøjer kræver de en del omsorg for ikke at “falde fra hinanden” og under det hører at de skal have et godt sted under tag at stå i vinterperioden. Heldigvis falder det sammen med at Samlingens udadvendte aktiviteter ligger meget stille om vinteren.

This entry was posted in Udstilling and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.